Balja till fotbad

Fotbadet bör inte vara för varmt för då torkas fötterna ut för mycket. Därefter sätter jag mig bekvämt till rätta med fötterna i baljan och slår på så hett vatten jag .

Balja fotbad från alla köp sälj marknader i Sverige. Hitta billigaste Balja fotbad hos AllaAnnonser. Bubblande skum och rosenblad skänker lyx till baljan och blir en fin . Fotbad Tappa upp varmt vatten, mellan 39-grader är att rekommendera, i en balja där du får god plats med dina fötter. Någon som har tips på var man kan hitta en enkel fotbadsbalja? Skulle helst av allt vilja ha en i rostfritt stål, men vet inte om det går att hitta.

Var har ni köpt era baljor ni använder till fotbad? Fick nyss ett infall att jag skulle fixa mej ett fotba något jag inte vet när jag gjorde sist. Att ge dina fötter en härlig avslappnande fotbad gynnar hela. Fyll en balja till hälften med vatten så varmt att du precis ska stå ut med det. Fotbad med tre olika kombinationer; massage, bubblor och värme.

Fotbad från Bosch med vibrationsmassage, bubbelfunktion och värme.