Coca cola frys

Upptäckte nyss att jag glömt min 5l cola i frysen i ca timmar. Vet att om jag öppnar den när den fortfarande är fryst komer det spruta cola och . Jag glömde en Coca Cola i frysen igår, så i morse när jag gick upp var den helt genomfrusen. La nyss in en 5L Coca cola i frysen. Jag letar efter precis då kanterna börja frysa men absolut inte mer.

Jag brukade roa mig med att frysa colan lite lätt och sedan göra ett litet hål i sidan av burken med en synål så man fick en fin cola fontän man kunde släcka . Coca cola kylskåp från alla köp sälj marknader i Sverige. Hitta billigaste Coca cola kylskåp hos AllaAnnonser. Hur länge håller sig en cl coca cola burk i -utan att colan fryser till is, 4-+ så den blir kall att dricka? Men det är inte bara till för sommaren.

Med det här knepet kan du göra slush av en vanlig Coca-Cola-flaska. Produktbeskrivning för HUSKY CoolCube Coca-Cola Kyl. Kylen som är perfekt för altanen, baren eller varför inte vardagsrummet.