Electrolux assistent korvhorn

Köp original Assistent reservdelar tillbehör direkt från Electrolux. Jag har hittat en Electrolux Assistent EKM42med köttkvarn till ett bra pris. Då jag tycker om att stoppa korv vill jag gärna ha ett korvhorn till .

Hushållsmakinen Assistenten är en vidareutveckling av den tidigare Elektolux hushållsassistent. En av de vanligaste hushållsmaskinerna i Sverige med. Korvhorn som passar till Ankarsrum köttkvarn 1 2 mm.

Ankarsrum Assistent Original AKM62Svart Matt med Stora Tillbehörspaketet.

Jag har stoppat korv rätt många gånger, men glömmer alltid varje gång hur jag ska montera korvhornet. Jag tror dessutom jag monterat det på . Hittade denna tråd när jag sökte info om alla grejor som följde med min nyinförskaffade Assistent. Framför allt ett stort tack till Hasse . Electrolux Assistent Köksmaskin EKM41(vit) – Elegant och kraftfull köksmaskin från Electrolux som passa alla kök.

Två medföljande rostfria skålar med . Kvarn innehåller kvarnhus med kvarnvals, 4-bladig kniv, 4. Med korvstoppningshornet som du sätter på Ankarsrum Assistent Original köttkvarn gör du din egen korv.