Moccamaster auto off

AO – Modeller, som har en auto off – funktion. Auto shut-off funktionen stänger av bryggaren. Oavsett vilken bryggare du väljer så har alla våra bryggare ett .

AO- Modeller, som har en auto off – funktion. Min glaskanna till min Moccamaster har spruckit. Kaffemaskin som brygger koppar kaffe på minuter.

Med auto shut-off funktionen kan du slippa oroa dig för att du har glömt att stänga av kaffebryggaren. Sedan kan man välja med AO (auto-off) eller inte. För när jag läser i Moccamasters manualer så står det att alla . Moccamaster – Kaffemaskiner och kaffebryggare. Vi hjälper dig hitta rätt kaffemaskin från Moccamaster.

Klassisk kaffekokare i aluminiumfinish. Han menade att jag blivit så van med auto-off, kaffebryggare, som stänger av sig själv efter 1minuter, så att jag förstör en Moccamaster direkt . Jag tyckte att min Moccamaster var billig när jag köpte den på MediaMarkt för 1500:- för två. Bäst i test av kaffebryggare – Moccamaster KB9AO.

AO har automatisk avstängning (AO står för Auto Off) efter minuter, vilket är ett nytt direktiv från .