Recept crock pot

CachadLiknande Betyg: – ‎recensionGillar du också långkok? Här hittar du rätter och grytor som passar perfekt att tillaga i Crock Pot, Nordic Cooker eller traditionell slökokare. För att 56kilo ska kunna fortsätta och jag kunna arbeta med bloggen och lägga ner all den tid jag gör på att skapa recept och inspirera er så samarbetar jag med .

Söker du recept till din slow cooker har du kommit rätt! Här samlar jag de recept på ämnet som jag gjort under åren. Det märks att hösten har kommit och att många har börjat . Här hittar du olika recept på långkok med kött, till exempel högrev eller oxbringa.

I gryta, lergryta eller i en slow cooker – när köttet får tillagas länge på svag . På myTaste hittar du 2recept för crock pot så väl som tusentals liknande recept. Kött och kyckling blir så mört och gott i den. Jag har en hel kategori med crock-pot recept, — kika gärna i den, om du inte redan har gjort det.