Slow cooker test

En slowcooker tar gott om tid på sig att laga middagen, och gör det på låga. Test våffeljärn: Med fel järn blir våffelfesten pannkaka . När WiseGuide testar slow cookers.

När WiseGuide testar slow cookers – eldrivna grytor för långkok – hittar vi flera bra modeller och bäst i test blir Crock-Pot L. Don’t have time to stand by a stove? These slow cookers prepare meals while you’re out, taking care of business. Här hittar du slow cookers för alla lägen.

Välj om det ska finnas varmhållningsfunktion, timer, display och ångbricka. Du kan även välja slow cookers som klarar . Kort därefter blev jag tillfrågad om jag ville testa en Crock Pot. Jag anser mig själv vara en early adopter och tyckte att jag borde ge en chans åt . Our teams have compared the best slow cookers for 2017.

See up-to-date comparisons, reviews prices for these top rated slow cookers. Vi fick frågan om vi ville testa en Crock Pot Slowcooker. Jag hade läst lite om dem på nätet tidigare, men ska erkänna att jag inte hade någon . Hoppa till How we picked and tested – Slow cookers come in a range of sizes, from 1- to 7-quart.

America’s Test Kitchen and Consumer Reports also .